Kategoria

Kloce masarskie

[20]

Kloce masarskie – sklep mięsny i zakład rzeźniczy

Rozbiórce mięsa powinny towarzyszyć odpowiednie warunki, jak również należy wykonywać ją z wykorzystaniem odpowiednich narzędzi. Praca z surowym mięsem wymaga stosowania się do restrykcyjnych zasad i tym samym właściwego zagospodarowania stanowiska pracy. Muszą się w nich znaleźć kloce masarskiekloce masarskie drewniane oraz wykonane z polietylenu. Możesz zdecydować się na opcję z podstawą lub bez podstawy, w zależności od indywidualnych potrzeb.

Drewniane kloce masarskie oraz te polietylenowe

Kloce masarskie drewniane cechują się bardzo dużą trwałością i wytrzymałością oraz higieną pracy. Blaty wykonane są z drewna bukowego i grabowego. Mogą być dodatkowo wzmocnione stalowymi obręczami. Ich konstrukcja jest bardzo stabilna, co zwiększa komfort i bezpieczeństwo pracy. Polietylenowe kloce masarskie to alternatywa dla coraz częściej stosowanych drewnianych kloców. W przypadku wersji z podstawą, jest ona wykonana ze stali nierdzewnej. Kloce masarskie bez podstawy stanowią doskonałe narzędzie pracy w restauracji lub na stanowiskach, na których pracuje rzeźnik. Są dopełnieniem przestrzeni. Kloce masarskie z postawą pozwalają zaaranżować osobne stanowisko pracy przeznaczone do rozbiórki mięsa. Cechują się większą uniwersalnością i mobilnością, możemy je postawić w dowolnym miejscu, bez konieczności dostępu do innego blatu czy innego miejsca, gdzie moglibyśmy ustawić kloc.

Oferujemy szeroki wybór kloców masarskich, które można wykorzystać w zakładach rzeźniczych, sklepach mięsnych i restauracjach. W sklepie znajdziesz kloce masarskie drewnianepolietylenowe, bez podstawyz podstawą.

Wypróbuj również nasze noże kuchenne oraz deski kuchenne.

Producenci
Widok
Sortuj według
Pokaż
Producenci
Widok
Sortuj według
Pokaż