Hendi Piec konwekcyjno-parowy | 219263 | 16x 600x400mm | Nano Scroll Bakery

Hendi
Nowość
Akcja zysk
Rok gwarancji
Piec konwekcyjno-parowy | 219263 | 16x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Numer kat: 219263
Cena netto
30 999,00 
Cena brutto: 38 128,77 zł
Dostępny: zapytaj o dostępność przed zamówieniem
Warianty
Piec konwekcyjny Nano Bakery | 219379 | 4x 450x340 mm
Piec konwekcyjny Nano Bakery | 219379 | 4x 450x340 mm
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 219386 | 4x 450x340 mm | Hendi Nano Bakery
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 219386 | 4x 450x340 mm | Hendi Nano Bakery
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 219362 | 4x 450x340 mm | Hendi Nano Bakery
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 219362 | 4x 450x340 mm | Hendi Nano Bakery
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 219355 | 4x 600x400 mm | Hendi Nano Bakery
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 219355 | 4x 600x400 mm | Hendi Nano Bakery
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 219348 | 4x 600x400 mm | Hendi Nano Bakery
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 219348 | 4x 600x400 mm | Hendi Nano Bakery
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 229958 | 4x 460x340 mm | Hendi Nano
Piec konwekcyjny z nawilżaniem | 229958 | 4x 460x340 mm | Hendi Nano
Piec konwekcyjno-parowy | 219324 | 4x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219324 | 4x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219317 | 4x 600x400mm | Nano Drive Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219317 | 4x 600x400mm | Nano Drive Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219300 | 6x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219300 | 6x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219294 | 6 x 600x400mm | Nano Drive Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219294 | 6 x 600x400mm | Nano Drive Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219287 | 10x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219287 | 10x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219270 | 10x 600x400mm | Nano Drive Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219270 | 10x 600x400mm | Nano Drive Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219263 | 16x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219263 | 16x 600x400mm | Nano Scroll Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219256 | 16x 600x400mm | Nano Drive Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219256 | 16x 600x400mm | Nano Drive Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219249 | 4x 600x400mm | Nano Max Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219249 | 4x 600x400mm | Nano Max Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219232 | 6x 600x400mm | Nano Max Bakery
Piec konwekcyjno-parowy | 219232 | 6x 600x400mm | Nano Max Bakery

Opis Produktu

  • Ustawienie czasu - Umożliwia ustawienie pracy pieca do 2 godzin lub pracę trybie NON-STOP dla potraw wymagających dłuższej obróbki termicznej.
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary - Para wytwarzana jest poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki.
  • Wentylatory z auto-rewersem - Auto-rewers, czyli automatyczna zmiana kierunkuobrotu wentylatora, gwarantuje jednorodną temperaturę w całej komorze pieca.
  • NANO Technology - Pokrętła, panel sterowania oraz klamka pokryte są farbą zawierającą nanocząsteczki srebra, które niszczą drobnoustroje, bakterie, wirusy i grzyby.
  • Uszczelka drzwi wykonana z grubego i odpornego na wysokie temperatury silikonu. Łatwa do samodzielnej wymiany.
  • Izolowana obudowa pieca nie tylko wpływa na oszczędność energii elektrycznej, ale i zwiększa bezpieczeństwo personelu kuchni.
  • Podwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie halogenowe ułatwiają obserwację procesów zachodzących w piecu.
  • Zewnętrzna szyba pieca chłodzona grawitacyjnie.
  • Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwi.
  • Rynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary, szczególnie po gotowaniu w cyklu mieszanym i na parze.
  • Tłoczona komora pieca z zaokrąglonymi narożnikami ułatwia czyszczenie pieca.
  • Komora wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
  • Drzwi z zawiasem po lewej.
  • Podłączenie do sieci wodnej: ¾” gwint zewnętrzny, maksymalna temp.: +30˚C, 150-200 kPa (2 bary), wyłącznie uzdatniona.
Podstawowe metody gotowania w piecach NANO SCROLL BAKERY:
  • Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°C - Metoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych.
  • Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i paryw temperaturze 30-230°C - Szczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs i ryb, jak i wypieków piekarniczych co gwarantuje chrupiącą skórkęchleba i bułek.
  • Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°C - Metoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskich.

Dane Techniczne

PRODUCENT
Hendi
SZEROKOŚĆ
1091 mm
GŁĘBOKOŚĆ
938 mm
WYSOKOŚĆ
1900 mm
MOC CAŁKOWITA
28.5 kW
NAPIĘCIE
400 V
POJEMNOŚĆ GN / BLACH
16x 600x400 mm
ODSTĘP MIĘDZY PROWADNICAMI
80 mm
ILOŚĆ WENTYLATORÓW
2 z autorewersem
STEROWANIE
manualne
MATERIAŁ WYKONANIA
stal nierdzewna
KOLOR
odcienie niebieskiego
WAGA
310 kg
Pokaż więcej