Kategoria

Szafy do sezonowania mięsa

[3]

Dobrej jakości wołowina, w szczególności przeznaczona na steki, powinna być odpowiednio sezonowana, a więc pozostawiona konkretnych warunkach termicznych na kilka tygodni w celu dojrzewania. Dobrej jakości szafy do sezonowania mięsa będą niezbędne w lokalach serwujących steki i duże ilości wołowiny. Urządzenia chłodnicze znajdujące się w naszej ofercie to profesjonalne rozwiązania o świetnych parametrach technicznych, które zapewniają możliwość bardzo dokładnego dopasowania warunków termicznych we wnętrzu.

Szafy do sezonowania mięsa - hurtownia gastronomiczna

Wykonane są z dbałością o najdrobniejsze szczegóły ze stali nierdzewnej. Są solidne, stabilne, dostępne w różnych rozmiarach, dzięki czemu łatwo można wybrać takie rozwiązanie, które będzie pasowało do zaplecza kuchennego. Nasze szafy do sezonowania mięsa to oferta od najlepszych producentów urządzeń dla HoReCa. Z pewnością są inwestycją, która sprawdzać się będzie przez długie lata. Kupuj sprzęt gastronomiczny w najniższych cenach, z pełnym serwisem oraz wsparciem posprzedażowym - hurtownia gastronomiczna Active Company zaprasza!